Installatiehulp Telfort van Roneco Thuis is de nieuwe dienst voor al uw Telfort installatie problemen, zoals het aansluiten van Telfort Internet, het aansluiten van Telfort Radio & TV, het aansluiten van Telfort telefonie en het aansluiten van Telfort digitale of interactieve TV.

Heb je een Alles-in-1 of soort gelijk abonnement afgesloten bij Telfort en krijg je de diensten maar niet werkend? Of krijg je de kabels maar niet weggewerkt? Daarom is er Roneco Thuis, een installatiehulp waarmee je altijd verzekerd bent van professionele installatiehulp en advies op maat bij al je Telfort installatie problemen.

Niet alleen Telfort

De expert van Roneco Thuis helpt je met het installeren van alle diensten van alle providers. Roneco Thuis werkt onafhankelijk en heeft kennis van alle type verbindingen zoals glasvezel, kabel of DSL (ADSL, ADSL2 en VDSL). Daarnaast heeft de expert van Roneco Thuis kennis van alle type telefonie netwerken zoals analoge telefonie en ISDN. Kortom, veelzijdige installatiehulp bij allerhande technische problemen.

Kabels netjes wegwerken?

De expert van Roneco Thuis werkt alle kabels netjes voor je weg in kabelgoten, door (loze) leidingen, achter de plint of door de kruipruimte.

No Cure, No Pay

Bij Roneco Thuis betaal je voor Telfort installatiehulp geen voorrijkosten. Als wij niets voor je kunnen doen betaal je ook niets. De expert van Roneco Thuis komt bij je thuis en bespreekt eerst met je wat er moet gebeuren en wat de werkzaamheden gaan kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Wij bieden ook installatiehulp aan in de volgende plaatsen: