Roneco IT Solutions is een klein, no nonsense ICT bedrijf uit Twente, en is actief in de wereld van internet, automatisering en telecom. Roneco IT Solutions richt zich op particulieren en het Midden- en Kleinbedrijf in de regio Twente, Salland en de Achterhoek. U kunt bij ons terecht voor het gehele automatiseringstraject van inventarisatie, advies, implementatie, levering en beheer van uw bedrijfsnetwerk. Onze visie is: Het vereenvoudigen van de werkdag van kleine en middelgrote bedrijven door het aanbieden van software, services en kennis.

Roneco IT Solutions is een totaalleverancier voor het MKB. Voor deze doelgroep hebben wij een breed aanbod van producten en diensten die de werkdag van ondernemers vereenvoudigen. Niets is zo hinderlijks als haperende computers, websites of internetverbindingen. Roneco IT Solutions kan bij storingen snel een adequaat optreden maar Roneco IT Solutions werkt ook preventief met onderhoudscontracten. Kort gezegd: Roneco IT Solutions is uw (parttime)systeembeheerder!

Onze totaaloplossing voor het MKB (Support-op-de-zaak) is een oplossing die alle facetten van ICT beheer omhelst. Onze klanten kunnen ook alleen gebruik maken van RON (Roneco Online Netwerkbeheer) die 24/7 uur uw netwerk controleert en problemen direct meldt. Voor een vast bedrag per maand kunnen ondernemers hun systeembeheer en ondersteuning (voor een deel) uitbesteden.

Official Mamut Partner
Bij Mamut ontvangt u gegarandeerd een oplossing die uw dagelijkse routines efficiƫnter maakt. Het helpt u tijd en geld besparen welke bijdragen tot een hogere winstgevendheid van uw bedrijf. Als Mamut Partner kunnen wij u laten zien hoe u efficiƫnter kunt werken en hoe Mamut uw werkdag kan vereenvoudigen.

Geschiedenis.
Roneco is als onderneming door Roy Roemaat op 29 april 2005 ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. In het begin leverde Roneco alleen verschillende Internet diensten zoals webhosting en domeinregistraties. Na verloop van tijd is Roneco zich ook bezig gaan houden met automatisering en telecom diensten. Vandaag de dag is Roneco een full-service automatiseringsbedrijf in Twente. Roneco richt zich op instellingen en het MKB.

Erkend leerbedrijf

Roneco is een door ECABO erkend leerbedrijfRoneco is een door Kenteq erkend leerbedrijf