Internet problemen?

Installatiehulp van Roneco Installatieservice nu vanaf € 50,-

 

Installatiehulp

Installatiehulp van Roneco Installatieservice is de nieuwe dienst voor al uw installatie problemen, zoals het aansluiten van Internet, het aansluiten van Radio & TV, het aansluiten van telefonie en het aansluiten van digitale of interactieve TV.

Heb je een Alles-in-1 of soort gelijk abonnement afgesloten bij een Internet service provider zoals KPN, T-Mobile Thuis, Ziggo, XS4All, Online, Caiway, Solcon, Tele2, Youfone of een andere provider en krijg je de diensten maar niet werkend? Of krijg je de kabels maar niet weggewerkt? Daarom is er Roneco Installatieservice, een installatiehulp waarmee je altijd verzekerd bent van professionele installatiehulp en advies op maat bij al je installatie problemen.

Alle providers

De expert van Roneco Installatieservice helpt je met het installeren van alle diensten van alle providers. Roneco Installatieservice werkt onafhankelijk en heeft kennis van alle type verbindingen zoals glasvezel, kabel of DSL (ADSL, ADSL2 en VDSL). Daarnaast heeft de expert van Roneco Installatieservice kennis van alle type telefonie netwerken zoals analoge telefonie en ISDN. Kortom, veelzijdige installatiehulp bij allerhande technische problemen.

Kabels netjes wegwerken?

De expert van Roneco Installatieservice werkt alle kabels netjes voor je weg in kabelgoten, door (loze) leidingen, achter de plint of door de kruipruimte.

No Cure, No Pay

Bij Roneco Installatieservice betaal je geen voorrijkosten. Als wij niets voor je kunnen doen betaal je ook niets. De expert van Roneco Installatieservice komt bij je thuis en bespreekt eerst met je wat er moet gebeuren en wat de werkzaamheden gaan kosten. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Logo T-Mobile Thuis

Installatiehulp T-Mobile Thuis van Roneco Installatieservice is de nieuwe dienst voor al uw T-Mobile Thuis installatie problemen, zoals het aansluiten van T-Mobile Thuis Internet, het aansluiten van T-Mobile Thuis Internet Radio & TV, het aansluiten van T-Mobile Thuis Internet telefonie en het aansluiten van T-Mobile Thuis Internet digitale of interactieve TV.

Logo XS4ALL

Installatiehulp XS4ALL van Roneco Installatieservice is de nieuwe dienst voor al uw XS4ALL installatie problemen, zoals het aansluiten van XS4ALL Internet, het aansluiten van XS4ALL Radio & TV, het aansluiten van XS4ALL telefonie en het aansluiten van XS4ALL digitale of interactieve TV.

Logo Tele2

Installatiehulp Tele2 van Roneco Installatieservice is de nieuwe dienst voor al uw Tele2 installatie problemen, zoals het aansluiten van Tele2 Internet, het aansluiten van Tele2 Radio & TV, het aansluiten van Tele2 telefonie en het aansluiten van Tele2 digitale of interactieve TV.

Logo KPN

Installatiehulp KPN van Roneco Thuis is de nieuwe dienst voor al uw KPN installatie problemen, zoals het aansluiten van KPN Internet, het aansluiten van KPN Radio & TV, het aansluiten van KPN telefonie en het aansluiten van KPN digitale of interactieve TV.

Internet laten installeren is de nieuwe dienst voor al uw internet installatie problemen, zoals het aansluiten van internet, het aansluiten van Radio & TV, het aansluiten van telefonie en het aansluiten van digitale of interactieve TV.

Logo Ziggo

Installatiehulp Ziggo van Roneco Installatieservice is de nieuwe dienst voor al uw Ziggo installatie problemen, zoals het aansluiten van Ziggo Internet, het aansluiten van Ziggo Radio & TV, het aansluiten van Ziggo telefonie en het aansluiten van ZIggo digitale of interactieve TV.

Logo Ziggo

Installatiehulp Caiway van Roneco Installatieservice is de nieuwe dienst voor al uw Caiway installatie problemen, zoals het aansluiten van Caiway Internet, het aansluiten van Caiway Radio & TV, het aansluiten van Caiway telefonie en het aansluiten van Caiway digitale of interactieve TV.

Logo Ziggo

Installatiehulp Online van Roneco Installatieservice is de nieuwe dienst voor al uw Online installatie problemen, zoals het aansluiten van Online Internet, het aansluiten van Online Radio & TV, het aansluiten van Online telefonie en het aansluiten van Online digitale of interactieve TV.

Logo Ziggo

Installatiehulp Solcon van Roneco Installatieservice is de nieuwe dienst voor al uw Solcon installatie problemen, zoals het aansluiten van Solcon Internet, het aansluiten van Solcon Radio & TV, het aansluiten van Solcon telefonie en het aansluiten van Solcon digitale of interactieve TV.

Basisinstallatie
€ 75,-

 • Aansluiten 1 TV
 • Aansluiten 1 Telefoon
 • Aansluiten 1 Computer
 • Instellen WiFi
 • Instellen E-mail
 • Instructie geven
 • Verwijderen oude installatie
 • Materiaal
Plan afspraak
Storingsbezoek
€ 50,-

 • Hulp voor maximaal 1 uur
 • Hulp bij internet problemen
 • Hulp bij televisie problemen
 • Hulp bij telefonie problemen
 • Hulp bij WiFi problemen
 • Extra kwartieren á € 12,50
 • Materiaal
Plan afspraak

Wij bieden ook installatiehulp aan in de volgende plaatsen: